wrc2-bude-vetsi-hezci-a-vyjde-za-mesic
Novinka WRC2 bude větší, hezčí a vyjde za měsíc

WRC2 bude větší, hezčí a vyjde za měsíc

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 9. 2011 05:42 5
Reklama

Nové obrázky zveřejnilo studio Black Bean k oficiální závodní hře  letošního ročníku FIA World Rally Championship. A aby se nepletla s loňským dílem, bude se jmenovat WRC 2.

Vyjde v říjnu pro X360, PS3 a PC a nabídne třináct závodních lokací, pětadvacet rozdílných kombinací povrchu s počasím a devět automobilových kategorií. Mezi vozy opět najdeme kousky staré čtyřicet let i ty nejnovější speciály z aktuálních šampionátů včetně Škody S2000.

Co se týče herních módů, tak v multiplayeru bude moci závodit až šestnáct hráčů najednou a v singlu je čeká přepracovaná kariéra s hlavním módem Road to WRC. A pak také pár drobných vylepšení. Třeba atraktivní "superspeciálky", kdy spolu na soutěžním polygonu v oddělených koridorech závodí dva vozy, nebo několik městských kritérií, z nichž to první se pojede v centru Berlína, odkud pocházejí nové screenshoty.

Autoři mimo jiné do WRC 2 slibují vylepšenou fyziku, díky níž se vozy budou chovat lépe než loni, což by bylo jedině dobře. Především se prý zapracovalo na systému odpružení, kdy podvozek lépe reaguje na nerovnosti povrchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama