street-fighter-iv-leti-na-planetu-android
Novinka Street Fighter IV letí na planetu Android

Street Fighter IV letí na planetu Android

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 9. 2011 07:44
Reklama

Tři roky dnes v herním byznysu překvapivě neznamenají mnoho. I tři roky stará hra totiž může slušně vydělávat, stačí ji chytře portovat na atraktivní platformy. Týká se to i oblíbené bojovky Street Fighter IV, která si v roce 2008 odbyla povinnou japonskou premiéru na automatech (ano, tahle kultura stále tak trochu žije), o rok později sjela tradiční trio X360, PS3, PC,loni ji Capcom nacpal do App Store a nyní už směřuje na Android.

Exkluzivní čtvrtletní přednost v hraní čtvrtého Street Fighteru na androidovské platformě budou mít majitelé mobilů LG díky vzájemné obchodní dohodě obou firem. Příležitost budou mít někdy koncem letošního roku, kdy má hra vyjít.

Street Fighter IV letí na planetu Android
i Zdroj: Hrej.cz

Launch by měl být načasován v souhře s prodejem nových LG telefonů s displeji o vysokém rozlišení (na obrázku). "Jestliže uvádíme do prodeje novou technologii, chceme ji demonstrovat na něčem, co lidi skutečně zaujme. A Street Fighter HD se na to přesně hodí," říká CEO LG Jong-seok Park.

Co se týče onoho mobilu, tak jde pravděpodobně o novinku s typovým označením LG LU6200, která by měla být určena primárně pro korejský trh, ale její deriváty se následně rozšíří do celého světa včetně Česka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama