beta-battlefieldu-3-zacne-29-zari
Novinka Beta Battlefieldu 3 začne 29. září

Beta Battlefieldu 3 začne 29. září

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 9. 2011 10:15 6
Reklama

Update: A je to venku. Beta Battlefieldu bude oficiálně spuštěna 29. září na PS3, X360 a PC. Ti, kteří si hru v PC verzi zarezervují na Originu, nebo z loňska vlastní limitovanou edici Medal of Honor, mohou hrát  o dva dny dříve, již 27. září. Testovat se bude na mapě Operation Metro v týmovém Rush módu.

Stará zpráva: Švédské studio EA DICE chce dnes říct něco velkého. Nenápadně se o tom včera zmínilo na italských komunitních stránkách ve stylu: "Chlapi, buďte ve střehu, máme tu novinku o něčem, na co už dlouho čekáte".

Není pochyb o tom, že jde o oznámení důležité informace k již velmi dlouho spekulovaném betatestu Battlefieldu 3. DICE chce dnes zřejmě oznámit oficiální termín začátku testování. Chytřejší bychom měli být ještě dnes odpoledne.

Jeden návštěvník na britských stránkách Electronic Arts už našel dokonce i portál Battlefield 3 Beta. Ačkoliv je nyní jeho adresa nefunkční, jedná se podle očitých svědků o oficiální web, který ještě včera fungoval. Předpokládá se, že bude znovu spouštěn společně s oznámením.

Beta Battlefieldu 3, která bude obsahovat jen multiplayer (hráči si tedy nevyzkouší singl ani kooperaci) je již technicky připravena. Čeká se pouze na posouzení buildu od Sony a Microsoftu pro jednotlivé konzolové verze. Oproti alpha verzi má beta obsahovat "stovky" změn a v průběhu hraní se bude neustále měnit přidáváním patchů a nových vlastností.

Plná hra vychází pětadvacátého října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama