kouzelne-zabery-z-noveho-raymana
Novinka Kouzelné záběry z nového Raymana

Kouzelné záběry z nového Raymana

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2011 23:36
Reklama

Pokud jste poctivě sledovali náš přímý přenos z tiskové konference Ubisoftu, jistě si vzpomínáte na velkolepý úvod, v němž Michael Ancel představil skákačku Rayman Origins. Arkáda s oblíbeným hrdinou byla odhalena už na loňském ročníku výstavy a původně měla být už dávno na světě. Ubisoft se ovšem rozhodl projekt trochu překopat. Z původně stahovatelné epizodické hry se tak nakonec stává plnohodnotný titul.

Základním poselstvím celé hry je jednoznačná hravost, jakou prosluly třeba plošinovky s legendárním Mariem. Jak můžete vidět v několikaminutových gameplay záběrech, Rayman se vrací ke své ryzí arkádové formě z devadesátých let. Zábavu znásobuje kooperace, na videu uvidíte dovádět Raymana s Globoxem, ve finální verzi ale budou moci spolupracovat až čtyři hráči najednou.

Zboku viděné 2D levely zaujmou svým nádherným zpracováním, grafika je opravdu barevná a zářivá. Pobaví také různé popkulturní odkazy, povšimněte si třeba padajících kostiček s typickou tetriskovskou muzikou v jednom z osobitých prostředí. Těšíme se i na další nápady. Rayman Origins vyjde v létě letošního roku pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama