oznameni-treninkove-hry-micoach
Novinka Oznámení tréninkové hry miCoach

Oznámení tréninkové hry miCoach

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2011 09:55
Reklama

Vydavatelství THQ dnes ve spolupráci se sportovní firmou Adidas odhalilo miCoach, tréninkovou hru určenou pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 a jejich pohybové ovládání. Titul bude určen pro formování vašeho těla, pokusí se nahradit osobního trenéra a zlepšit vaši fyzickou kondici.

Místo návštěvy sportoviště se tak budete moci sami zlepšovat přímo doma před televizní obrazovkou. Tvůrcům se podařilo zajistit atraktivní seznam sportovců, kteří budou jednotlivé cviky předcvičovat a svými vypracovanými těly vás motivovat. Mezi osobními trenéry se nachází Dwight Howard, Kaká, Tyson Gay, Jessica Ennis, Ana Ivanovic a Eric Berry, kteří natočili stovky hodin záběrů. Program je určen pro zájemce o basketbal, fotbal, americký fotbal, tenis a běhání.

Vše bude probíhat klasickou formou – pokusíte se kopírovat cviky, které jedna z výše uvedených hvězd provede na obrazovce. Program nabídne podrobné statistiky o vašich výkonech a zlepšeních. Pokud si pořídíte speciální vybavení, můžete dokonce sledovat svůj tep a podle toho upravovat zátěž. Využití najdou i smartphony.

Více se o projektu miCoach dozvíte na oficiálních stránkách, avšak web zatím moc informací o konzolové hře nepřináší, spíše informuje o celém konceptu miCoach. Datum vydání konzolové hry bylo stanoveno na začátek příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama