el-shaddai-dorazi-do-evropy-az-v-zari
Novinka El Shaddai dorazí do Evropy až v září

El Shaddai dorazí do Evropy až v září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2011 15:03
Reklama

Vedle klasické herní produkce se na E3 tu a tam objeví i nějaký ten alternativnější titul. Ráno jsme vám ukázali nový trailer z kouzelného dobrodružství v Journey, nyní pokračujeme neméně zvláštními záběry z akce El Shaddai: Ascension of the Metratron, o níž jsme vás již dříve informovali v krátkém preview.

Japonská pobočka společnosti Ignition Entertainment (např. Deadly Premonition nebo Blacklight: Tango Down) v případě El Shaddai vsadila na kombinaci neobvyklého námětu a originálního zpracování. Hráč se v biblickém příběhu stane Enochem. S tímto charismatickým hrdinou se pokusí získat duše sedmi padlých archandělů. Enocha čekají těžké boje, při nejtěžších chvílích může povolat na pomoc archanděla Uriela, který ví, co dělat.

Hratelnost je založená na kombinaci soubojů se skákáním a to jak ve 2D, tak ve 3D prostředí. Jak herní svět vypadá, uvidíte v traileru, který tvůrci vypustili u příležitosti oznámení data vydání. El Shaddai: Ascension of the Metratron do Evropy dorazí se zpožděním oproti jiným kontinentům, hra pro Xbox 360 a PlayStation 3 se v našich obchodech objeví až 9. září, v Americe přitom zájemci budou moci do obchodů vyrazit už na konci července. Mrkněte na slibované video, kde je představen archanděl Uriel. Přikládáme také sadu screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama