sega-pripravuje-nove-hry-se-sonicem
Novinka Sega připravuje nové hry se Sonicem

Sega připravuje nové hry se Sonicem

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 15:45
Reklama

Olympijské hry v Londýně budou příští léto obrovskou událostí, která přesáhne hranice sportovního světa. Potenciálu značky s pěti kruhy si jsou dobře vědomy také videoherní společnosti. Sega a Nintendo se tak opět rozhodly spojit své největší ikony – Sonica a Maria – s vlajkami Mezinárodního olympijského výboru a převést je do hry se sportovní tématikou. Po titulech ze zimní olympiády ve Vancouveru a letní v Pekingu se tak dočkáme třetího společného počinu. Znovu jej vyprodukuje tým SEGA Japan.

V Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games pro Nintendo Wii a 3DS opět očekáváme klasickou zábavu z podobných titulů, tedy spoustu různých disciplín, které vyniknou hlavně se stoupajícím počtem hráčů před obrazovkou. U verze pro handheld 3DS chtějí autoři těžit hlavně z možností 3D zobrazení. Datum vydání bude oznámeno ještě letos.

Fanoušci Sonica se vedle jeho společného skotačení s Mariem mohou těšit také na samostatný titul, který by měl být jednou z dalších forem oslav dvacátých ježkových narozenin. Sonic Generations je jakýmsi hybridem mezi starším 2D a novějším 3D pojetím klasických hopsaček. Ve hře budou dokonce dostupné některé levely ze Sonic The Hedgehog z roku 1991 v novém kabátku. Sonic Generations je v plánu na zimu letošního roku pro konzole Playstation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama