shadows-of-the-damned-se-opozdi
Novinka Shadows of the Damned se opozdí

Shadows of the Damned se opozdí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 08:35
Reklama

Lidé z Electronic Arts odložili datum vydání hororové akce Shadows of the Damned pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 o dva týdny. Hra měla původně vyjít 7. června, nakonec se ale na trh dostane až 21. den stejného měsíce. Datum platí pro Spojené státy, v Evropě bychom se podle dosavadních informací měli dočkat o tři dny později. Důvody odložení distributor nepřiblížil, možná se chce vyhnout startu hry v den, kdy bude videoherní média okupovat zpravodajství z výstavy E3.

Chystaná akce vypráví příběh potetovaného drsňáka a alkoholika Garcii Hotspura. Hrdina se vydává do pekla, aby zachránil svou lásku – Paulu. Dívka připomínající Taylor Swift zde byla uvězněna zlým démonem. Společníkem na dlouhé a strastiplné cestě vám bude Johnson, mluvící lebka. Vtipně nadabovaný parťák se může měnit do podoby různých zbraní nebo pochodně, a tak vám v boji vydatně pomoci.

Psychologická akce je výsledkem spolupráce mezi studiem Grasshopper Manufacture, zastupovaném Goichim Sudou (např. No More Heroes), a neméně známým vývojářem Shinjim Mikamim (série Resident Evil). Tito autoři se pokusili zkombinovat své přednosti tak, aby vytvořili skvělý akční kousek s napjatou atmosférou. Ta je založená na střídání světla a stínu. Z traileru z GDC 2011 si můžete snadno udělat představu, jak vše bude vypadat. Do informačního pásu přikládáme také obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama