exkluzivni-postavy-v-mortal-kombat
Novinka Exkluzivní postavy v Mortal Kombat

Exkluzivní postavy v Mortal Kombat

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 4. 2011 15:44 1
Reklama

Bojovka Mortal Kombat slaví v těchto dnech velkolepý návrat a vývojáři z Netherrealm Studios se snaží, seč mohou, aby na svou hru nalákali dostatečný počet hráčů. Po domluvě se Sony se proto mohli pustit do výroby exkluzivní postavy pro PS3 verzi hry – bude jím Kratos – na co se ale mohou těšit hráči na Xboxu 360?

Pro druhou konzoli totiž exkluzivní obsah oznámen nebyl, nicméně Ed Boon, spolutvůrce série, by tento fakt rád změnil. Studio podle jeho slov jednoznačně chce dopřát i hráčům na konzoli od Microsoftu nějaký ten bonus, blíže nespecifikované okolnosti tomu ale zatím nepřály. Boon se tedy dušuje, že v tomto případě nešlo o záměr vývojářů a že se snažil dohodnout na zapracování Master Chiefea, Marcuse Fenixe nebo někoho z dalších ikonických X360 only postav.

Problém tedy bude z největší pravděpodobnosti na straně Microsoftu a je zatím ve hvězdách, zda se snaha Netherrealm Studios promění ve skutečnost. Ať už to ale dopadne jakkoliv, Mortal Kombat je ve své plnohodnotné podobě zpátky a to je samo o sobě svátkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama