prvni-informace-o-mass-effect-3
Novinka První informace o Mass Effect 3

První informace o Mass Effect 3

Erik Omar

Erik Omar

8. 4. 2011 12:55 8
Reklama

O Mass Effectu 3 jsme doposud s jistotu mohli tvrdit pouze to, že se bude odehrávat na Zemi. Díky časopisu Game Informer a především pilnému hráči z fóra NeoGaf teď víme mnohem víc!

(Kdo v životě nehrál nebo neviděl nic ze světa ME, nechť přeskočí následující odstavec.)

Příběh by měl začít tam, kde skončilo DLC Arrival, tedy u soudu na zemi, kde je hlavním obžalovaným právě Shepard. Proces však přeruší invaze Reaperů, Shepard uteče a ve své milované Normandy se vydá do boje proti šmejdu z vesmíru.

V tom by mu měli pomoct staří známí ať už přímo v týmu: Liara, Ashley/Kaiden, Garrus a nová postava James Sanders (nejde o snipera z prvního traileru, jak informují některé weby) nebo mimo něj: Wrex, Mordin, Legion a Anderson. Objeví se i záhadný Illusive Man, jehož role v příběhu zatím nebyla blíže specifikována. Samozřejmostí je, že pokud vám některá z postav zemřela, v trojce ji neuvidíte.

Kdo by snad první dva díly nehrál, bude mít možnost provést důležitá rozhodnutí skrze komix ve stylu toho, který uváděl druhý díl na PS3. Samotný příběh pak bude mít hned několik více či méně šťastných průběhů, jejichž katarze budou drasticky ovlivňovány vámi vybraným týmem spojenců.

V článku se dále píše o částečném návratu k RPG stylu prvního dílu (více možností ve vylepšování schopností postavy) a absenci multiplayeru, jež by však měl být hlavní náplní naznačovaného spin-offu.

Mass Effect 3 vyjde kolem Vánoc pro Xbox 360, PC i PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama