prvni-informace-o-sonic-4-episode-2
Novinka První informace o Sonic 4: Episode 2

První informace o Sonic 4: Episode 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2011 10:30
Reklama

Fanoušci ježka Sonica si jistě náležitě užili hru Sonic the Hedgehog 4: Episode 1, stahovatelný remake původních arkádových dobrodružství ze Segy Genesis. Jak naznačuje podtitul, jde o epizodický titul, takže vývojáři už chystají další pokračování. Druhá epizoda se momentálně nachází v rané fázi vývoje, ani to ale nezabránilo Kenu Baloughovi ze Segy, aby na oficiálním fóru hry odhalil první informace.

Vývojáři se hodlají poučit z chyb první epizody. „Určitě v ní byly prvky, které šly udělat lépe. To ale mohu říct o každém projektu, na němž jsem pracoval. Druhá epizoda nám ale dává příležitost se na chyby zaměřit a pokusit se je do co nejvyšší míry odstranit,“ napsal Balough. Jednička se i přes některé nedostatky prodávala velmi solidně, tvůrci tak pro pokračování získali vyšší rozpočet a díky němu i lepší možnosti.

Více konkrétních informací o chystané 2D arkádě bohužel Balough nesdělil, očekáváme ale, že hra vyjde opět na trojici aktuálních konzolí. Zatím není známe ani přibližné datum vydání, čekání ale nebude dlouhé. „Určitě nebudete muset čekat roky jako v případě Duke Nukem Forever,“ uzavřel zástupce Segy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama