posledni-dlc-pro-guitar-hero
Novinka Poslední DLC pro Guitar Hero

Poslední DLC pro Guitar Hero

Erik Omar

Erik Omar

11. 2. 2011 10:00 2
Reklama

Včerejšek se nesl v duchu samých šokových zpráv: prezident Egypta Mubarak navzdory očekávání stále neodstoupil, česká hokejová reprezentace podlehla Švédsku 6:1 a Activision oznámil konec svých hudebních titulů. V nejbližší budoucnosti tak nové Guitar Hero ani Dj Hero neuvidíme (zejména pak v druhém případě je to ohromná škoda).

Ovšem jak jste ještě možná nestačili domyslet, zrušení dalšího vývoje nových hudebních her postihne i hráče těch stávajících. Activision totiž ukončuje jejich podporu, a tak se přinejmenším série Guitar Hero od března pravidelných měsíčních DLC s novými songy nedočká.

„Vydáme dříve oznámené DLC písniček a mixů pro únor, ale poté již nebudeme schopni vydávat nové stahovatelné balíčky,“ hlásá Activision na oficiálním Twitteru.

Když se nad tím zamyslíme, zas taková tragédie to není, jelikož písniček je pro výše zmíněné hry k dispozici několik set, ne-li tisíc a hratelného tracku „Bílá orchidej“ od Evy a Vaška bychom se stejně ještě dlouho nedočkali. Spíše litujeme vývojářů, kteří zrušením pravidelných DLC ztratí práci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama