knights-contract-dorazi-v-unoru-2011
Novinka Knights Contract dorazí v únoru 2011

Knights Contract dorazí v únoru 2011

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 12. 2010 13:33
Reklama

Společnost Namco Bandai dnes stanovila evropské datum vydání akce Knights Contract. Středověký fantasy horor na starý kontinent dorazí přesně 25. února příštího roku. O projektu japonského studia Game Republic (např. Majin and the Forsaken Kingdom) se u nás zatím moc nepíše, pojďme si tak krátce zrekapitulovat, co tento nadějný titul pro Playstation 3 a Xbox 360 nabídne.

Hra je zasazena do středověku, tedy do období, kdy vedle meče vládla také magie a všemocné čáry. Lidé tehdy zaměstnávali různé lovce čarodějek. Jedním z nich je Heinrich Hofmann, hlavní hrdina Knights Contract. Nebudete s ním ale lovit mladé kouzelnice, Heinrich se totiž proměnil. Jedna z jeho obětí jej zaklela a v podobě mladé dívky Gretchen jej nyní ovládá.

Obě postavy tak společně putují po světě, kde vládnou různé krvelačné fantasy stvůry, a snaží se je poslat tam, kam patří. Nesmrtelný Hoffmann k tomu používá hrubou sílu své kosy, Gretchen (je ovládána PC, může zemřít a vy ji musíte chránit) zase magii. Jak bude hra vypadat, můžete hodnotit sami díky gameplay záběrům, které příkládáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama