co-chysta-activision-pro-vga
Novinka Co chystá Activision pro VGA?

Co chystá Activision pro VGA?

Erik Omar

Erik Omar

26. 11. 2010 12:24
Reklama

S teasováním titulů, jež budou na předávání cen VGA představeny, zdaleka nekončíme. Activision spustil svou vlastní teaser stránku, na které je fotka temene jakéhosi holohlavého muže a slogan “murder your maker” (zavraždi svého stvořitele), tím se samozřejmě rozjíždí vlna spekulací.

Co tedy Activison chystá? Jako první se nabízí pátý Hitman, o jehož vývoji víme a ke kterému slogan sedne jako pozadí na hrnec. Navíc ve spotu, o němž jsme dnes již referovali, se objevují čárové kódy. Všechny důkazy tedy ukazují na vraždící mašinu s kódovým označením 47. Bohužel č. 47 má neprůstřelné alibi. Práva na něj totiž vlastní společnost Square Enix.

To značku Prototype, ke které by slogan eventuelně také seděl, vlastní Activison. Studio Radical Enterteniment - stojící za prvním dílem - však momentálně pracuje na videoherní verzi nového filmu Spiderman. Na druhou stranu pro americkou megakorporaci by asi nebyl až takový problém najmout jiné a stejně dobré vývojáře nebo přibrat několik desítek zaměstnanců navíc do Radical, aby tak studio mohlo vyvíjet dva velké tituly souběžně.

Takže dočkáme se odhalení Prototype 2? Možná, ale ještě je tu jedna a vcelku prozaická možnost. Activision chystá novou IP (značku), což by byla v době všech těch prequelů a sequelů příjemná a jistě vítaná změna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama