ritual-chystal-novy-legacy-of-kain
Novinka Ritual chystal nový Legacy of Kain

Ritual chystal nový Legacy of Kain

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 7. 2010 12:59
Reklama

Pokud jste si už z dob prvního PlayStationu oblíbili sérii Legacy of Kain, pak vás následující zpráva příliš nepotěší. Právě dnes totiž vypluly na povrch informace o dalším pokračování, které bylo ve vývoji u studia Ritual ve spolupráci s Eidosem, ale bylo zrušeno v roce 2004.

Celým názvem se jmenovalo Legacy of Kain: The Dark Prophecy. Děj hry se točil kolem dvou časových os, ve kterých vystupoval jak drsný Kain z "minulosti," tak uhlazený Kain (s obřím mečem) z "přítomnosti." Jedním z důležitých prvků bylo převtělování z podoby upíra do démonického šedého a bílého vlka. A pokud jste byli opravdu zlí a lidem ve hře prováděli ošklivé věci (jako třeba vysávání krve, ehm...), tak jste se mohli proměnit v obrovkou krvežíznivou bestii, která trhala cokoliv kdykoliv jakkoliv vedví.

Podle toho, co je vidět na uvolněných obrázcích, se zdá, že se jednalo, ve smyslu hratelnosti, o pokračovatele zatím posledního dílu Defiance, což vůbec nebyla špatná hra, ale byla mnoha lidmi odsuzována kvůli několika nepříjemným designovým prvkům. The Dark Prophecy bylo ve vývoji ve verzích pro PC, PS2 a Xbox a bohužel to nevypadá, že by se k tehdejšímu konceptu měl jakýkoliv vývojářský tým chuť vracet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama