prvni-ac-ii-dlc-pristi-tyden
Novinka První AC II DLC příští týden

První AC II DLC příští týden

Erik Omar

Erik Omar

23. 1. 2010 06:18 5
Reklama

Jeho revírem je renesanční Itálie, jeho tempo je vražedné, jeho nepřátelé jsou zlí pánové v kápích, jmenuje se Ezio Auditore da Firenze a už za týden se nám přijde pochlubit nově nabroušeným ostřím v prvním stahovatelném přídavku, Battle of Forli.

Zhruba za čtyři eura si užijeme šest nových vzpomínkových sekvencí. V těch se po boku pánů Machiavelliho a Sforza bude Ezio snažit ubránit město Forli, na které doráží staří známí templáři. To jestli Ital svůj úkol splní, rozhodneme již 28. ledna, kdy DLC vyjde.

Ovšem to není vše, hned v únoru nás totiž čeká i druhé a zatím poslední ohlášené DLC, Bonfire of Vanities. To by mělo nahradit drsnou akci při obraně města Forli elegantnějším plížením. Těšit se můžeme na deset hratelných vzpomínek a dokonce přibude jeden nový pohyb.

Zajímavým faktem je, že některé vzpomínky z chystaných přídavků měly být už v původní hře, ovšem Ubisoft by je nestihl pořádně doladit, a tak se rozhodl pro odklad.

Takže doporučujeme začít plnit kreditní karty popřípadě XBL účty, protože s Eziem se neuvidíme nejméně do března roku 2011, na kdy bylo ohlášeno třetí a pravděpodobně poslední pokračování zabijácké trilogie; což ovšem znamená, že se v nejbližší době žádného válečného Německa nebo feudálního Japonska nedočkáme. Prostě a sprostě nás čekají jen další příběhy šarmantního taliána s ostrým jazykem a ještě ostřejší dýkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama