xbox-360-tituly-prebiraji-vladu-nad-xbox-live
Novinka Xbox 360 tituly přebírají vládu nad Xbox Live

Xbox 360 tituly přebírají vládu nad Xbox Live

sleepless.

sleepless.

19. 12. 2005 15:00
Reklama

Larry Hryb, jeden z vedoucích týmu programátorů, kteří se starají o bezproblémový chod služby Xbox Live, uvedl na svém osobním blogu (jako každý týden) seznam nejhranějších Xbox Live titulů, v němž vůbec poprvé dominují tituly pro Xbox 360. Na prvním místě se však stále drží nikým neohrožována FPS Halo 2, jejíž multiplayer si oblíbily miliony hráčů na celém světě. Ostatně, nelze se tomu příliš divit, jelikož multiplayer je na Halo 2 to jediné zajímavé. Zbytek včetně singleplayer kampaně patří do lepšího průměru.

Pojďme však zpět k žebříčku. Druhým nejhranějším titulem v posledním týdnu je Xbox 360 verze válečné akce Call of Duty 2, což je zcela pochopitelné. Jde totiž o nejprodávanější Xbox 360 titul. Na třetím místě se zuby nehty drží další akční titul Perfect Dark Zero od Rare. Až na čtvrtém místě se usadila závodní simulace Project Gotham Racing 3 od Bizarre Creations a to jí přitom na záda intenzivně dýchá druhý Xbox titul v žebříčku, kterým je 3D FPS Battlefield 2: Modern Combat od společnosti Electronic Arts. Ta má ostatně v žebříčku nejhranějších Xbox Live titulů velké zastoupení.

Na místě šestém se totiž nachází Xbox 360 verze Need for Speed Most Wanted, kterou následuje Xbox titul Madden NFL 06 a Xbox 360 verze hry Madden NFL 07. Na devátém místě se umístil logický rychlík Hexic HD, který je zdarma k dispozici každému majiteli Xbox 360 Premium Packu. Trošku kuriózně se na 10. místě usadila akční adventure Kameo: Elements of Power, která zatím žádný multiplayer mód nemá a dostane jej a skrze patch někdy v následujících týdnech. Jelikož jsou však všechny Xbox 360 tituly formálně Xbox Live ready, tak se do doby odehrané skrze Xbox Live počítá zřejmě i čas strávený hraním v singleplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama