slayer-az-prilis-drsni-pro-guitar-hero-metallica
Novinka Slayer až příliš drsní pro Guitar Hero: Metallica

Slayer až příliš drsní pro Guitar Hero: Metallica

sleepless.

sleepless.

31. 12. 2008 16:00 12
Reklama

Na příští rok naplánovaný hudební speciál Guitar Hero: Metallica nepoutá pozornost fanoušků tvrdší hudby jen kvůli přítomnosti songů od Metallicy, ale úplně stejnou, možná i větší měrou kvůli přislíbené a částečně už potvrzené účasti několika dalších metalových a rockových kapel. Jména jako Alice in Chains, Lynyrd Skynyrd, Michael Schenker Group, Kyuss, Foo Fighter, Machine Head i Queen vzbuzují takhle pohromadě skoro až úctu. A když se k tomu přidá ještě smečka rarachů ze Slayer, tak to je sestava bezesporu hvězdná. Jenže, právě posledně jmenovanou supergrupu prý nebylo lehké do GHM prosadit, přestože si svůj herní debut odbyla už minulý rok v Guitar Hero III prostřednictvím legendární skladby Raining Blood.

V posledním čísle Game Informeru se o problémech s přítomností Slayer v GHM nechal slyšet bubeník a samozvaný mluvčí Metallicy Lars Ulrich: „Jsem fakticky nadšený, že jsme Slayer do hry dostali. Slayeři musí být součástí jakékoli heavy metalové hry. Byly sice drobné problémy s jejich texty, které způsobily hrstku problémů typu ‚Microsoft hru s podobným lyrickým obsahem nepovolí‘. Je celá řada nesmyslných překážek, které je třeba překonat. Za Slayer jsme se však postavili a zhruba před týdnem jsme nakonec získali svolení“.

Když s tím byly takové potíže, tak by nás rozhodně zajímalo, kolika skladbami vlastně Slayeři na GHM přispějí. Pokud to bude jeden obligátní kus, tak to bude menší trapas, i když lepší vrabec v hrsti než... Proto snad ani nemá cenu vyslovovat přání, že by se mohla na GHM objevit některá ze skladeb, které se objeví na chystaném novém albu Slayer. Přání většího, než jednopísničkového zastoupení v GHM se však nevztahuje pouze na Slayer, ale na všechny ostatní hostující kapely.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama