update-resi-5-demo-vyjde-na-zacatku-prosince
Novinka Update: RESI 5 demo vyjde na začátku prosince

Update: RESI 5 demo vyjde na začátku prosince

sleepless.

sleepless.

27. 11. 2008 09:16
Reklama

Update 28. 11. Na IGN se objevil kompletní a zdá se, že konečně akurátní překlad informací z Famitsu. Demo Resident Evil 5 se podle nich zjeví 5. prosince pouze v Japonsku a pouze na Xbox Live. Majitelé PS3 musí čekat. Co víc, demo bude přístupné pouze uživatelům s placeným Gold účtem. Stříbrňáci mají smůlu. Obsah dema tvoří dva úseky odehrávající se ve známém prostředí africké vesnice, které už jste mohli vidět na celé řadě ukázek. Samozřejmě bude demo podporovat kooperaci.

Co se týče vydání dema v Evropě a US, tak zatím spol. Capcom nemá žádný konkrétní termín. Potvrdila však Shacknews, že v US vyjde demo zároveň pro X360 a PS3. V Evropě to bude zřejmě stejné. Jen by to chtělo datum.

Původní zpráva 27. 11. Tohle má nálepku SPEKULACE nalepenou přes polovinu ksichtu! Berte to s rezervou, zvlášť když se mohl do hry přitočit fenomén „ztraceno v překladu“. Každopádně, PSU tvrdí, že poslední číslo magazínu Famitsu anoncuje na 5. prosince vydání demoverze Resident Evil 5, navíc s podporou kooperace. Jun Takeuchi nedávno v pro Eurogamer prohlásil, že demo demo RESI 5 vyjde relativně brzy, ale stejně tak řekl, že to Capcom dopředu oznámí. A  Capcom zatím nic oficiálního na tohle konto neříká. Pro fanoušky série, kteří se nemohou dočkat 13. března 2009, kdy má RESI 5 vyjít, by bylo vydání dema krásným dárkem pod stromek. Prozatím však nezbývá, než informaci o demu považovat za spekulaci a možnou fámu a doufat v její oficiální potvrzení. V mezičase se můžete vsázet, jestli se dema dočkají dříve majitelé PS3 či X360, nebo je Capcom obdaruje zároveň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama