project-zero-3-vyjde-diky-take-2-i-v-eu
Novinka Project Zero 3 vyjde díky Take 2 i v EU!

Project Zero 3 vyjde díky Take 2 i v EU!

sleepless.

sleepless.

10. 12. 2005 10:40
Reklama

Třikrát hlasité hurá společnosti Take 2, která se nad strádajícími příznivci survival hororů doslova smilovala a rozhodla se v Evropě vydat (opět vynikající) třetí díl v současnosti nejlepší hororové sérii Project Zero, jehož podtitul zní The Tormented. Titul Project Zero 3: The Tormented už jako obvykle vyšel doma v Japonsku i v severní Americe, ale ani příznivci série v Evropě už nebudou muset dlouho čekat. Společnost Take 2 si totiž pospíší a Project Zero 3: The Tormented na starém kontinentě vydá už 24. února 2006.

Project Zero 3: The Tormented je příběh dívky Rei Kurosawa, která trpí strašným pocitem viny a nočními můrami. Způsobila totiž autonehodu, kterou nepřežil její snoubenec. Rei je svojí vinou pomalu sžírána a stále hlouběji se propadá do světa, kde se skutečnost a noční můry mísí v hroznou rozostřenou realitu. Rei postupně najde cestu do místa zvaného House of Sleep, které je plné utrápených duší, před nimiž se Rei může bránit pouze s pomocí své foto-zbraně zvané Camera Obscura. Důležitou roli v celém příběhu hraje podivné tetování, které na sobě mají všichni duchové v House of Sleep a které se rozlézá i po těle hlavní hrdinky. A pokud rychle nezjistí co se vlastně děje, tak ji tetování pohltí a zřejmě se stane jedním z duchů v House of Sleep.

Kromě hlavní hrdinky Rei nabízí hra ještě další 2 hratelné postavy (Miku z prvního dílu a novinář Kei Akamura), přičemž každá z nich má své unikátní vlastnosti a dovednosti, které je nutné využívat pro splnění úkolů v dané misi.Project Zero 3 dále nabízí doposud největší škálu duchů schopných navíc vyjadřovat emoce, s nimiž se budou muset všechny tři postavy s pomocí své zbraně Camera Obscura vypořádat. Vylepšení se samozřejmě dočkalo i technické zpracování, které bylo už obou předešlých dílech špičkové. PZ3 je zkrátka ta pravá volba pro všechny příznivce survival hororů, které nudí poněkud unylé produkty od Capcomu. Společně s oznámením vydala společnost Take 2 i sadu nový oficiální screenshotů, které jsou k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama