project-zero-3-predstaveni-trojice-hlavnich-postav
Novinka Project Zero 3 - představení trojice hlavních postav

Project Zero 3 - představení trojice hlavních postav

sleepless.

sleepless.

27. 12. 2005 15:05
Reklama

Společnost Take 2 nedávno oznámila, že se rozhodla udělala radost evropským fanouškům survival hororů a vydá zde titul Project Zero 3: The Tormented. K tomu však dojde až v únoru. Je tedy dost času na to, představit si zatím trojici hlavních charakterů.

Rei Kurosawa - jde o ústřední postavu hlavní příběhové linie. Rei je fotografka na volné noze, která má od smrtelné autonehody svého přítele podivné sny, v nichž je přitahována tajemným domem, který se jmenuje House of Sleep. Ve stejné době se jí na zádech a pak i dalších částech těla objevilo podivné tetování a Rei se snaží seč může přijít na spojitost mezi sny a tetováním. Jako hratelná postava nabízí Rei dobrý balanc mezi rychlostí a sílou útoku. Její foto-zbraň disponuje poměrně velkým hledáčkem, takže je focení duší přeci jenom jednodušší než s ostatními postavami a to i ve vypjatějších situacích. Specialitou Rei je možnost používat blesku, což některé duchy okamžitě knock-outuje. V průběhu hry se navíc možnost uživí blesku zvyšuje.

Kei Amakura - je spisovatel, který se hodně zajímá o folklór a legendy. Možná právě to zapříčinilo, že je do House of Sleep přitahován stejně jako Rei, které navíc dokáže pomoci a leccos osvětlit. Ve hře samotné Kei nemůže spoléhat na svoji sílu, která za moc nestojí. Před duchy se spíše skrývá než aby s nimi bojoval, ale v případě nutnosti jim též dokáže čelit. Kei je docela rychlou postavou a i přes své chabé schopnosti v boji má docela výdrž. Hlavně však dokáže využívat své rozsáhlé znalosti.

Miku Hinasaki - příznivci série Project Zero musí Miku poznat na první pohled. Jde o hrdinku prvního dílu, která je v díle třetím spolubydlící Rei. Miku je do House of Sleep přitahována myšlenkami na svého zesnulého bratra a i když dříve své speciální schopnosti ztratila, tak se jí nyní vrátili a ona je může naplno použít v boji proti duchům. Miku má sice nejmenší sílu ze všech, ale dokáže se díky své postavě proplazit, nebo vmáčknout do míst, kam se další dvě postavy nedostanou. Miku také umí více než dobře zacházet s Camerou Obscurou, respektive foto-zbraní. Její útok je silným což je trošku vyváženo hroším zaměřováním. Miku také nemůže vyměňovat čočky za lepší, ale vzhledem k jejím přirozeným schopnostem to ani moc nevadí. Miku navíc disponuje speciálním amuletem, který může duchy znatelně zpomalit a tím i zvýšit šance na úspěch v boji s nimi.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama