oficialni-predstaveni-guitar-hero-world-tour
Novinka Oficiální představení Guitar Hero: World Tour

Oficiální představení Guitar Hero: World Tour

sleepless.

sleepless.

21. 5. 2008 19:54 11
Reklama

Oficiální představení Guitar Hero: World Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Samozřejmě úplně náhodou, zrovna když se v Evropě začíná prodávat předražená X360 verze Rock Bandu, odhalila společnost Activision už trošku poodhrnutou oponu a oficiálně představila další díl v sérii Guitar Hero, nesoucí název Guitar Hero: World Tour. K dispozici pro vás máme promo video i první screenshoty, na nichž se kromě rockových figurín představují také nové herní prvky, zejména Music studio a pěkná sestava bicích. Vezmeme to však popořadě.

Guitar Hero: World Tour vyjde letos na podzim/v zimě na platformách PS2, Wii, PS3, X360 a kromě tradiční kytarové hry s novými prvky přibude oproti minulosti hra na bicí a zpěv, stejně jako v Rock Bandu. Bicí soustava bude kromě trojice bubínků obsahovat i umělé činely a připomíná svým vzhledem několik let staré arkádové kabinety pro japonskou hru DrumMania. Součástí hry bude samozřejmě i mikrofon a nová kytara, jejíž podoba je zatím držena v tajnosti.

Zřejmě nejzajímavější novinkou je však hudební studio, s jehož pomocí bude možné vytvářet vlastní skladby a uploadovat je pro potěchu očí i rukou ostatním hráčům do aplikace GHTunes, pro níž se vývojáři z Neversoftu inspirovali tisíci videoukázkami lidiček hrajících GH hry, které jsou k vidění na YouTube. Hra bude podporovat i Band mód, v němž si vytvoříte kapelu až o čtyřech lidech (basa, kytara, bicí, zpěv) a budete se jednotlivými skladbami prodírat v rámci hlavního módu buď lokálně, nebo online. Na rozdíl od Rock Bandu, kde tento prvek ještě zprovozněn není, bude GHWT od začátku umožňovat vytvoření mezinárodních kapel a společné hraní přes internet.

Chybět nebude singleplayer mód s postupným odemykáním obsahu, ale i souboje kapel přes internet. Zatím jsou pro hru potvrzeny pouze songy od kapel Van Halen, Linkin Park, The Eagles a Dubline, ale Activision se kasá tím, že množství obsahu přítomného přímo na disku s hrou bude přímo monstrózní. Co dodat, že už se toho strašně moc bojíme, v tom dobrém slova smyslu. A nezapomnělo se ani na možnost upravovat vzhled svých hudebníků i kytar, k dispozici proto bude obchod se spoustou merchandisingu a kdo chce, může si pro svoji nově založenou kapelu navrhnout i logo. No a jak už jsme naznačili, všechno výše uvedené a snad ještě mnohem více se na zmíněných platformách objeví ještě letos. Sorry, datum neznáme

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama