novy-obsah-pro-the-last-remnant-na-ceste
Novinka Nový obsah pro The Last Remnant na cestě

Nový obsah pro The Last Remnant na cestě

sleepless.

sleepless.

26. 11. 2008 15:55
Reklama

Sotva se Xbox 360 (jen do příštího roku, kdy vyjde na PS3) RPG The Last Remnant objevilo na trhu, snaží se Square Enix vnutit čerstvým majitelům dodatečný obsah, který bude až na jednu výjimku k dispozici zdarma! Kdo by si to kdy pomyslel. Nejdříve bude nový obsah do hry k dispozici uživatelům s placeným Gold XBL účtem, až o týden později si jej pak budou moci stáhnout všichni ostatní. Tak se podívejme, kdy a co na majitele The Last Remnant čeká.

Challenge Pack 1

Purgatory’s Sins – zdarma dostupná sbírka ultra-obtížných gildovních úkolů určených především k dalšímu levelování postav. Vyjde 1. 12. pro Gold a 8. 12. pro Silver uživatele XBL.

The Key of Ancient Ruins – zdarma dostupný klíč ke starobylým ruinám, kde na hráče jistě čeká spousta super-tuhých nepřátel. Vyjde 1. 12. pro Gold a 8. 12. pro Silver uživatele XBL.

March to War Set – za 100 MS bodů dostanou hráči tři nové bojové formace (Scatterswarm, Goblet, Catapult), které navýší strategickou potenci v každé bitvě.  Vyjde 15. 12. pro Gold i Silver uživatele.

Challenge Pack 2

The Price of Lies – zdarma dostupná snůška nejtužších gildovních úkolů, opět určeno jen pro hráče na vyšších úrovních, kteří si chtějí trošku zalevelovat. Vyjde 22. 12. pro Gold a 29. 12. pro Silver uživatele XBL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama