krev-a-tlejici-maso-v-hororu-splatterhouse
Novinka Krev a tlející maso v hororu Splatterhouse

Krev a tlející maso v hororu Splatterhouse

sleepless.

sleepless.

30. 5. 2008 15:08
Reklama

Celý měsíc od zveřejnění prvních informací jsme si museli počkat na oficiální představení brutální akční adventure, či spíš akční horor Splatterhouse, což je v pořadí už pátý díl ve stejnojmenné sérii. Naposledy jsme se s ní však setkali už před řadou let na 16bitech. Nicméně v základech bude nový Splatterhouse stejný jako jeho 2D předchůdci. Hlavní hrdina Rick Taylor se v krvavém příběhu od Gordona Rennieho (komiksy Necronauts, Judge Dredd) pokusí zachránit přítelkyni Jennifer (ačkoli už se z ní stala v předešlých dílech Rickova manželka), která zmizela někde v ruinách West Mansion, čili nějaké odporné hnusné a bodlákem obrostlé barabizny.

Co jiného než démony a zrůdy by mohl Rick v baráku potkat, takže když najde Masku Terroru, neváhá a hodí si ji přes obličej. Okamžitě se z něj stane ztělesněný zlosti a násilí, kterého bude hojně využívat pro záchranu Jennifer. Kromě několika málo střelných zbraní bude Rick používat v boji zejména řadu brutálních chvatů, ale dobře mu poslouží i kusy těl jeho nepřátel, které může navíc oživovat a používat jako své bojové loutky. Vedle mlácení, kopání a střílení bude Rick občas řešit jednoduché pudlíky a dočká se též hopsačkových a plošinovkových sekvencí.

Žádný ukazatel zdravý ve hře není, míru poškození můžete kontrolovat podle vzhledu Rickova těla, kterému bude postupně upadávat maso, některé orgány a končetiny, když na tom bude špatně, jen aby mu to časem všechno dorůstalo. Splatterhouse vyjde někdy v příštím roce a jak už jsme vás informovali, tak to bude na platformách PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama