komiksaci-prokecli-pokracovani-the-darkness
Novinka Komiksáci prokecli pokračování The Darkness

Komiksáci prokecli pokračování The Darkness

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 09:58
Reklama

Najdou se tací, pro něž byla konzolová FPS The Darkness jednou z nejlepších her svého žánru za rok 2007. Komiksový námět přetvořili scénáristé v dynamický a hlavně dramatický příběh, který hráči posouvali kupředu úspěšným využíváním klasických zbraní i nadpřirozených sil samotné Temnoty. The Darkness byla prostě supr záležitost a je tedy zcela přirozené, že máme radost z informace o chystaném pokračování.

Zatím se však  střežme nevázaného optimismu, protože vývoj The Darkness 2 nepotvrdili sami vývojáři z týmu Starbreeze ani spol. 2K Games, která první díl vydávala. Informace pochází z informační panelové diskuse společnosti Top Cow, která se uskutečnila tuhle sobotu v průběhu komiksové megavýstavy Comic Con.

Z tábora Top Cow se ozvalo: „Nemůžeme říci Darkness a pokračování hry v jedné větě, takže je to následovně. Darkness. (Mrknutí) Pokračování.“

Tak jako tak, ať už je výše uvedená informace jakkoli zakódovaná, my jsme ji pochopili, což se nestává zas tak často a teď už tedy jen čekáme, až neznámý pan kravata, či pan kreativec sesmolí tiskovku se spoustou omáčky a nezbytných hloupostí, v níž bude jen jedna jediná konkrétní věta – Pokračování příběhové FPS The Darkness vyjde na platformách XYZ letos v XYZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama