harker-no-more-padl-za-obet-silent-hillu
Novinka Harker no more, padl za oběť Silent Hillu

Harker no more, padl za oběť Silent Hillu

sleepless.

sleepless.

22. 4. 2008 14:06
Reklama

Samozvaný krotitel upírů Jonathan Harker zmizel v odlehlé části rumunských Karpat, někde v okolí městečka Silent Hill a jeho návrat je po takřka dvou letech bezcílného hledání velmi nepravděpodobný. Počínaje dneškem je tedy prohlášen za mrtvého, budiž mu země lehká.

Klidně nějak takhle by se dala parafrázovat informace od vedení Foundation 9, které potvrdilo, že práce na next-genovém akčním hororu Harker byly pozastaveny a projekt byl na neurčito uložen k ledu. Jinak řečeno, Harker byl zrušen.

Jako obvykle nás a snad i vás zajímají důvody, proč byl Harker odhozen mezi odpadky. Tiskový mluvčí Foundation 9 prozradil, že lidé pracující na Harkerovi byli převeleni na projekt větší, ekonomicky zajímavější a tudíž celkově důležitější – Silent Hill V alias Homecoming. Až budeme letos v září prohánět vojáka Alexe ulicemi pátého Silent Hillu, tak se pietně na minutku zastavíme a vzdáme holt Harkerově památce.

Za zmínku také stojí, že tým který vytvářel Harkera a v současné době vyrábí SHV se jmenuje Double Helix Games (jde o součást Foundation 9) a vznikl na konci letošního března sloučením týmů The Collective a Shiny Entertainment.

S čím chtěl Harker ohromit, v jakém prostředí se měl titul odehrávat a jestli má vůbec cenu za něj minutku ticha držet, se už dozvíte na kartě hry, kde se nachází i první a zároveň poslední video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama