driver-parallel-lines-odhaleni-zapletky-screeny
Novinka Driver: Parallel Lines - odhalení zápletky + screeny

Driver: Parallel Lines - odhalení zápletky + screeny

sleepless.

sleepless.

23. 12. 2005 13:03
Reklama

Společnost ATARI a tvůrci z týmu Reflections se těsně před vánoci rozhodli trošku zamotat hlavu příznivcům série Driver zveřejněním nových informací o příběhu Driver: Parallel Lines, které poněkud mění pohled na celou hru. Původně se mělo za to, že se bude celá hra odehrávat v 70. letech minulého století, ale nakonec je to celé trošičku jinak. První polovina hráče skutečně zavede do New Yorku 70. let 20. století. Druhá polovina hry se bude odehrávat také v New Yorku, ale o spoustu let později až v roce 2006. Vezměme to však pěkně popořádku.

Hlavním hrdinou Driver: Parallel Lines je mladík s nickem TK, kterému je 18 let a kromě toho, že je dokonalý řidič je také arogantní až hrůza. Může si to však dovolit. V městě je znám jako široko daleko nejlepší řidič a tak nemá TK rozhodně o práci nouzi. Většinou jde samozřejmě o práci, která se neslučuje se zákony. Tak se jednou TK nechá najmout skupinkou zločinců, kteří by se rádi zbavili jednoho z bosů podsvětí. Všechno vypadá naprosto v pořádku. TK jako nejlepší řidič je jištěn bandou zabijáků. Přesto se celá akce zvrtne a jediný, kdo si to celé odnese je právě TK. Náš arogantní hrdina je zatčen, obviněn a odsouzen a na 28 let uvězněn.

V této chvíli se hráč přenese do roku 2006, kdy se TK chystá vystoupit po mnoha letech vězení zase na svobodu a všichni nevěřící Tomášové si mohou být jisti tím, že jediné nač TK myslí je pomsta. Zvládne to však? Poradí si se všemi těmi novými vozidly a najde v sobě excelentní řidičské schopnosti? Bude muset, jinak jej touha po pomstě zcela spálí. Titul Driver: Parallel Lines vyjde někdy v průběhu roku 2006 a po zveřejnění těchto informací nezbývá než se alespoň trošičku těšit. K dispozici jsou také nové screeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama