criterion-mozna-taji-vyvoj-pokracovani-fps-black
Novinka Criterion (možná) tají vývoj pokračování FPS Black

Criterion (možná) tají vývoj pokračování FPS Black

sleepless.

sleepless.

23. 12. 2008 13:06
Reklama

Co si má člověk pod označením „gun porn“ hergot představit? Je to nějaký druh sexuální úchylky nebo se jen chytrá hlava z marketingu někde trošku přiopila a přišlo jí takové označení jako super lákadlo na puboše? Do dneška v tom nemáme jasno. V PS2/Xbox střílečce Black, která se nálepkou „gun porn“ honosila, jsme totiž žádné sexuálně choulostivé scény za účasti zbraně a člověka naštěstí neviděli.  Že by to byl nějaký bonus, který jsme přehlédli…

Každopádně, FPS Black se ve své době pyšnila na PS2/Xbox poměry moc pěknou grafikou, a i když hratelnost nebyla nijak zázračná, hráči tuhle videoherní blondýnku s pěknýma nohama a prázdnou hlavou zbodli jako malinu a volali po dalším díle. Ten však zatím nepřišel, a pokud ještě pořád platí slova Craiga Sullivana z týmu Criterion, která pronesl v únoru 2008, tak zmíněné studio na Black 2 pro next-gen konzole ani nepřemýšlí, ani nepracuje.

Jenže, docela nedávno se právě na homepage Criterion objevil záznam pro titul Black: Second Mission, který má vyjít ještě v roce 2009 na PC, PS3 a Xbox 360. Jak si máme něco takového vysvětlit? Záznam samozřejmě během chvilky zmizel, což jen rozpálilo divoké spekulace. Kdyby měla hra vyjít už příští rok, tak už by dávno byla představena? Nebo ne? Kdepak, v tomhle se už nikdo nevyzná, jen samotní vývojáři z Criterionu, kteří brzy vyplivnou na trh PC verzi Burnout Paradise. Možná potom se budou na svolení EA bavit o svých dalších projektech, mezi nimiž je třeba i Black: Second Mission.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama