bruetal-legend-s-novym-netradicnim-vydavatelem
Novinka Brütal Legend s novým "netradičním" vydavatelem

Brütal Legend s novým "netradičním" vydavatelem

sleepless.

sleepless.

31. 7. 2008 08:03
Reklama

Ne, že Activision Blizzard v tiskovce o hrách přebíraných od Vivendi/Sierra na Brütal Legend a Ghostbusters zapomněla, ona je prostě nechce! Nechce a basta. A jestliže o budoucnost Ghostbusters se zřejmě postará Sony Pictures, protože tahle firma prodala Vivendi loni na Ghostbusters hru práva, kdo se postará o Brütal Legend? Šéfík Double Fine Tim Schafer předevčírem na blogu vzkázal, že Brütal Legend je v pohodě, takže asi tuší něco, co my zatím ne. Podle Variety je za tímto podivným klidem v době, kdy se základy Vivendi/Sierra otřásají a pomalu bortí, právě dohadovaný nebo už možná dohodnutý deal s jiným vydavatelem.

Vývojáři z Double Fine byli totiž prozíraví, a když uzavírali dohodu o vydání a distribuci Brütal Legend s Vivendi/Sierrou, nevzdali se svých práv na IP, s nímž si teď evidentně mohou nakládat dle libosti. Nezdá se ovšem, že by po Brütal Legend sáhl nějaký tradiční vydavatel, Variety označuje z doslechu vydavatelskou společnost lačnící po Brütal Legend za netradiční. Pod tím si lze představit leccos, možná i něco jako vydání přes Steam, nebo přes XBLA či PSN. Bože těch možností!

No, a dokud není jisté, jak to tedy s Brütal Legend opravdu je, přestože hra samotná se asi pádu do propadliště dějin s nálepkou „nikdy nevydaná“ bát nemusí, tak by nás snad ani neměly trápit logické úvahy, podle nichž by přechod pod nového vydavatele a nová smlouva mohly vydání hry posunout na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama