crystal-dynamics-propousti-kain-se-opet-vzdaluje
Novinka Crystal Dynamics propouští, Kain se opět vzdaluje

Crystal Dynamics propouští, Kain se opět vzdaluje

sleepless.

sleepless.

11. 6. 2009 08:44
Reklama

Když se prodeje akční adventure Tomb Raider: Underworld nevyšplhaly na přelomu roku na hranici, kterou spol. Eidos považovala za optimální, tak se v týmu Crystal Dynamic propouštělo. A nyní, o zhruba půl roku později, se situace opakuje. V oficiálním prohlášení oznámila společnost Eidos propuštění další 25 zaměstnanců Crystal Dynamics, tentokrát ze studia v San Franciscu.

„Tohle rozhodnutí je vyústěním dlouhodobějšího úsilí o lepší využití zdrojů v rámci studia. Chceme poděkovat všem zaměstnancům, kterých se tohle obtížné rozhodnutí týká, za jejich obětavou práci pro Crystal Dynamics a do budoucna jim přejeme jen to nejlepší,“ komentuje vyhazov 25 lidí oficiální zpráva.

Těžko říci, jestli bylo tohle kolo propouštění nějakým způsobem iniciováno škrty, které nastaly po koupi Eidosu japonskou společností Square Enix, ale nelze to vyloučit. Je však možné, že v Crystal Dynamics došlo ke zrušení tajně vyvíjeného projektu, místo něhož se nerozjel projekt nový. Těch 25 lidí by tomu zhruba tak odpovídalo. Nezbývá než doufat, že ani tento řez neznamená definitivní ztrátu naděje na další hry v sériích Gex, Pandemonium či Legacy of Kain/Blood Omen, které tým Crystal Dynamics upozadil už před mnoha lety, zejména na úkor série Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama