prvni-info-o-skladbach-v-gh-metallica
Novinka První info o skladbách v GH: Metallica

První info o skladbách v GH: Metallica

sleepless.

sleepless.

15. 12. 2008 17:09
Reklama

Analytici se možná domnívají, že trh s hudebními hrami ala Guitar Hero a Rock Band začíná být mírně přesycen, ale Activision na podobné predikce zvysoka však víte, co a plánuje na příští rok nejenom zřejmě nevyhnutelný další díl Guitar Hero, ale i kapelový speciál Guitar Hero: Metallica. Právě o tomto titulu bylo něco málo papíru popsáno v posledním čísle magazínu Game Informer, z něhož čerpal informace autor postu na fóru fansajty ScoreHero.

Stejně jako GH: Aerosmith byla v podstatě jen do barev jedné kapely převlečená hra Guitar Hero III, bude GH: Metallica vlastně jen jakousi speciální edicí GH: World Tour s poněkud specifickým obsahem.  Hra tedy bude podporovat bubny, kytaru i mikrák z GHWT, výraznější novinkou bude nová obtížnost Expert Plus pro bicí, kterou si však vychutnají pouze majitelé bicí s dvěma kopáky.

S pomocí cheatu bude rovněž dostupný tzv. Drum Fill mód, po jehož zapnutí bude bubenický part libovolné skladby jenom ve vašich rukách, hra vám do toho nebude kecat. A ještě než se prodereme k doposud potvrzených songům, zbývá uvést, že součástí hry bude bonusový obsah pro fandy Metallicy (fotky, raritní záznamy z koncertů, videa členů fan klubu a další) a kvízový mód s otázkami týkající se Metallicy.

Hlavní penzum skladeb v setlistu hry bude těžit z produkce Metallicy, ale podobně jako u GH: Aerosmith nebudou chybět ani doplňky od jiných kapel včetně Foo Fighters, Slayer, Queen, Mastodon, Alice in Chains a dalších. Ostatně tady je prozatím zveřejněný setlist GH: Metallica.

Metallica - Enter Sandman
Metallica - For Whom The Bell Tolls
Metallica - Fuel
Metallica - Hit The Lights
Metallica - King Nothing
Metallica - Master of Puppets
Metallica - No Leaf Clover
Metallica - Nothing Else Matters
Metallica - Sad But True
Metallica - The Unforgiven
Metallica - Where I May Roam
Alice In Chains - No Excuses
Bob Seger - Turn The Page
Judas Priest - Hell Bent For Leather
Kyuss: Demon Cleaner
Lynyrd Skynyrd - Tuesdays Gone
Mastodon - Blood and Thunder
Michael Schenker Group - Armed and Ready
Samhain - Mother of Mercy
The Sword - Black River

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama