nove-info-o-wii-a-the-legend-of-zelda
Novinka Nové info o Wii a The Legend of Zelda

Nové info o Wii a The Legend of Zelda

sleepless.

sleepless.

8. 5. 2006 23:13
Reklama

Tisková konference společnosti Nintendo je sice už dneska a právě ta snad přinese odpovědi na všechny závažné otázky ohledně konzole Nintendo Wii i titulu The Legend of Zelda: The Twilight Princess, ale není důvod zavírat oči před informacemi, jež se objevily v posledním čísle herního magazínu Electronic Gaming Monthly. Už jen z toho důvodu, že jsou více než zajímavé.

Nejdříve se mrkneme na info, které se týká konzole Wii. Ta by měla být podle všeho Always online, neboli stále online. I když bude vypnutá. Co to znamená se nás neptejte. Článek v EGM dále hovoří o ceně Wii pohybující se okolo částky 250 dolarů, přítomnosti speakeru na Wii ovladači a také o několika first-party Wii titulech. Metroid prime 3 prý nebude Wii launch titulem. Zato nový Mario a Super Smash Bros. titul budou.

Co se The Legend of Zelda: The Twilight Princess týče, tak prý hra stále není dokončená. Vývoj se v současné době nachází na nějakých 80 procentech, což už ovšem společnost Nintendo tvrdila na počátku roku. Nicméně v plánu je prý blíže nespecifikovaná forma online podpory, podpora širokoúhlého zobrazení při hraní na Wii a z výše uvedeného speakeru na ovladači prý budou vycházet zvuky. Nakonec je tu jedna poněkud kontroverzní informace, která se neshoduje s tím, co bylo publikováno v magazínu Time. Autor článku v Time totiž informoval o tom, že mu bylo povoleno The Legend of Zelda: The Twilight Princess vyzkoušet a kromě jiného s pomocí speciálního ovladače chytal s Linkem ryby, střílel lukem a také bojoval. Jenže podle informací z EGM bojování s použitím Wii ovladače ve hře nebude, protože by se hráč za chvilku unavil. Jak to tedy je? Kdo má pravdu a kdo mlží? Na tyto a další otázky odpoví zítřejší konference společnosti Nintendo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama