prijde-zelda-s-podporou-revolucniho-ovladace
Novinka Přijde Zelda s podporou revolučního ovladače?

Přijde Zelda s podporou revolučního ovladače?

sleepless.

sleepless.

4. 1. 2006 11:09
Reklama

Když společnost Nintendo oznámila v srpnu 2005 odložení vydání očekávaného akčního RPG The Legend of Zelda: Twilight Princess, tak byli nedočkaví fanoušci docela zklamaní a příliš je v té době neuklidnilo ani ujištění hlavních designérů hry (Shigeru Miyamoto a Eiji Aonuma), že čas získaný posunutím vydání bude využit k implementaci nových prvků, jež přinesou ještě lepší herní zážitek. Ony nové prvky však tehdy zůstaly utajeny a tajné jsou vlastně i nyní, tedy oficiálně.

Neoficiálně se hovoří o tom, že nové prvky, které tvůrci do hry chtěli přidat, spočívají v podpoře funkčnosti speciálního ovladače připravované konzole Nintendo Revolution. Neznamená to samozřejmě, že The Legend of Zelda: Twilight Princess nevyjde na Gamecube, ale na Revolution. To v žádném případě (podle mnohých ujištění přímo z Nintenda). Znamená to jen tolik, že na budoucí majitele konzole Revolution čeká podle všeho možnost výběru stylu ovládání. Buď zůstanou u klasického stylu z Gamecube, nebo využijí nových možností, jež nabídne originální ovladač.

Použití revolučního ovladače nové konzole by sebou mělo přinést řadu výhod a nových prvků, které však zatím nedokáže nikdo přímo specifikovat. Může jít o minihry, může jít o speciální úkoly, nebo rovnou nové dungeony, možností je zkrátka nespočet. Nedá se očekávat, že společnost Nintendo v brzké době vyrukuje s oficiálními informacemi, které by do celé situace vnesly trošku světla. To nemá Nintendo ve zvyku. Zatím je tedy nutné vyjít se spekulacemi, jež pocházejí z článku NGC magazínu a zní i přes svoji neurčitost hodně slibně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama